web analytics

Privacy_Policy

K&M Education se angajează să păstreze confidenţialitatea utilizatorilor acestui site web. Nu vom vinde informaţiile dvs. personale către alte companii. Dacă doriti să primiţi e-mailuri de la noi este alegerea dumneavostra personala.

Dacă nu mai doriţi să primiţi e-mailuri de la noi aveti libertatea neconditionata si posibilitatea de a va dezabona in fiecare mail de “NOUTATI ” trimis de la noi. Dacă aveţi neclarităţi legate de politica noastră, vă rugăm întrebaţi. Puteţi găsi detalii despre cum să ne contactaţi în secţiunea „Contact” a site-ului.

Dacă vă înregistraţi pentru a primi newsletter-ul nostru vă vom cere anumite informaţii personale. Puteţi revizui sau anula abonamentul la oricare dintre aceste servicii oricând. Puteţi anula subscripţia în orice moment.

 

Detalii ale politicii de confidenţialitate a K&M Education

a. Informaţiile dvs. de identificare sunt colectate de câte ori trimiteţi spre site aceste informaţii (de exemplu la înscriere). Informaţiile colectate de la dvs. includ, informaţii de contact: nume, prenume, telefon şi adresa de e-mail. Aceste informaţii sunt folosite de noi doar pentru a trimite lunar cate un mail de actualizare a noutatilor aparute, a cursurilor in desfasurare si a altor activitati pe care le intreprindem. Nu divulgam datele dumeavostra personale nici unei alte

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de următoarele drepturi:

*dreptul de acces la datele personale. Puteti obţine de la operator, la cerere şi în mod gratuit, confirmarea faptului că datele care vă privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta, informaţii referitoare la scopurile prelucrării, categoriile de date avute în vedere şi destinatarii sau categoriile de destinatari cărora le sunt dezvăluite datele.

*dreptul de intervenţie asupra datelor. Puteţi cere operatorului în mod gratuit, în orice moment, printr-o cerere semnată şi datată, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă prezentei legi, în special a datelor incomplete sau inexacte. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, le puteți modifica în orice moment trimitand un mail catre noi.

dreptul de opoziţie. Vă puteţi opune în orice moment, în mod gratuit şi fără nicio justificare, ca datele care vă vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct, în numele operatorului sau al unui terţ, sau să fie dezvăluite unor terţi într-un asemenea scop.

dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

b. Aşa cum fac majoritatea site-urilor, acest site utilizează cookies şi poate folosi şi alte modalităţi de colectare automată a informaţiilor. Cookies cuprind informaţii de pe site despre dvs., stocate în computerul dvs. Ele au rolul de a vă economisi timpul, deoarece aşa nu mai trebuie să reintroduceţi manual informaţiile stocate pe hard drive. Ele ajută de asemenea la upgradarea site-ului, arătând când şi cum folosesc utilizatorii site-ul.

c. Trimiţând informaţii personale, sunteţi de acord că putem comunica cu dvs., cu referire la site, la modul în care îl folosiţi, la participarea dvs. şi la termenii programelor nostre, prin e-mail sau   telefon.

d. Site-ul poate folosi adresele IP în scopurile de mai sus şi pentru a analiza tendinţele, a administra site-ul, pentru a urmări mişcările utilizatorilor şi pentru a aduna date demografice de uz global.

e. Site-ul foloseşte proceduri de securitate acceptabile pentru a menţine confidenţialitatea informaţiilor. Totuşi, deoarece Internetul este o facilitate publică şi deschisă, nicio măsură de securitate nu poate garanta o confidenţialitate completă în orice circumstanţe. Această exprimare a politicii de confidențialitate nu creează drepturi contractuale sau legale în numele dumneavoastră.

K&M Education certifică faptul că vă respectă drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare.

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul www.k-m.ro, va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care au inițiat această acțiune.

Pentru relații suplimentare cu privire la modul de procesare a datelor personale vă invităm să ne contactați folosind formularul de contact disponibil pe site.