web analytics

Cursuri PUIŞORI (2-3 ani)

Înscrieri: chiar şi de ACUM!

Cursuri pentru “Puişori” (2-3 anişori) :roll:

20 lei/ ora de curs

În timpul anului școlar abonamentul este lunar. În timpul vacanţei de vară abonamentul este săptămânal.

INFO

Acesta este un curs de iniţiere pentru cei micuţi (2-3 anişori).

Cu toate că unii copilaşi nu vorbesc încă nici limba română fluent, acest curs le poate crea baza necesară pentru prima etapă a grădiniţei cu predare în limba germană şi opţionalul de limba engleză de la grădiniţă.

La multe grădiniţe de stat copilaşii trebuie să susţină la vârsta de 3 anişori un test de limbă pentru a putea fi înscrişi la secţia germană, ceea ce reprezintă un factor major de stres, mai ales pentru părinţi :roll:

Oferim acest curs tocmai pentru ca aceşti copii să socializeze cu alţi puişori înainte de grădiniţă, să audă limba germană şi să înveţe o mică bază necesară admiterii la grădiniţă – secţia germană.

În grupa de puişori sunt aproximativ 10-12 copilaşi pe care îi „distrează” 2 profesoare energice şi inventive – una face naveta la toaletă şi înapoi, şterge năsucuri şi lacrimi vărsate după mămici; cealaltă se străduieşte să menţină atenţia copiilor cu ajutorul materialului didactic (jucărioare, imagini colorate, cântecele, poezioare). Grupa este în permanentă mişcare, deoarece puişorii nu pot fi ţinuţi mai mult de 7 minute pe scaun :roll:

Pentru că mulţi copilaşi se despart greu de mămici, invităm mămicile înainte de începerea cursului, să ne viziteze de 2-3 ori la sediu, ca să le arate puişorilor spaţiul mochetat, cu jucărioare vesele, să-i obişnuiască cu locul desfăşurării cursului – pentru ca atunci când ele nu vor fi prezente în sala de curs, copilaşii să se simtă deja acasă la noi.

Am programat de 2 ori câte 1 oră de 50 min. pentru că mai mult ar fi prea obositor, deci ineficient pentru puişori.

Vă aşteptăm cu drag la K&M!

La noi înscrierile se fac prin e-mail în ordinea primirii acestora. Trimiteţi deci e-mail la germana@k-m.ro SAU engleza@k-m.ro Vă mulţumim.

Info cu datele necesare la pagina Înscrieri.