Cursuri PUIŞORI (2-3 ani)

Înscrieri: chiar şi de ACUM!

Cursuri pentru “Puişori” (2-3 anişori) :roll:

10 lei/ ora de curs

În timpul anului școlar abonamentul este lunar. În timpul vacanţei de vară abonamentul este săptămânal.

  • Puişori GERMANĂ: marţi + joi, 17.30-18.20

Locaţie: K&M-1, str. Mitropoliei 11

Program: 2 zile x 1 unitate de 50 min.

Formula de calcul pentru abonament: 1 unitate de curs (50 min.) x 10 lei x număr de zile de curs în luna respectivă

Noi asigurăm necesarul pentru curs, apă minerală (plată), pahare de unică folosinţă, şervetele simple şi umede, dezinfectant şi tot ceea ce contribuie la confortul şi siguranţa puişorilor Dvs.

INFO

Acesta este un curs de iniţiere pentru cei micuţi (2-3 anişori).

Cu toate că unii copilaşi nu vorbesc încă nici limba română fluent, acest curs le poate crea baza necesară pentru prima etapă a grădiniţei cu predare în limba germană şi opţionalul de limba engleză de la grădiniţă.

La multe grădiniţe de stat copilaşii trebuie să susţină la vârsta de 3 anişori un test de limbă pentru a putea fi înscrişi la secţia germană, ceea ce reprezintă un factor major de stres, mai ales pentru părinţi :roll:

Oferim acest curs tocmai pentru ca aceşti copii să socializeze cu alţi puişori înainte de grădiniţă, să audă limba germană şi să înveţe o mică bază necesară admiterii la grădiniţă – secţia germană.

În grupa de puişori sunt aproximativ 10-12 copilaşi pe care îi „distrează” 2 profesoare energice şi inventive – una face naveta la toaletă şi înapoi, şterge năsucuri şi lacrimi vărsate după mămici; cealaltă se străduieşte să menţină atenţia copiilor cu ajutorul materialului didactic (jucărioare, imagini colorate, cântecele, poezioare). Grupa este în permanentă mişcare, deoarece puişorii nu pot fi ţinuţi mai mult de 7 minute pe scaun :roll:

Pentru că mulţi copilaşi se despart greu de mămici, invităm mămicile înainte de începerea cursului, să ne viziteze de 2-3 ori la sediu, ca să le arate puişorilor spaţiul mochetat, cu jucărioare vesele, să-i obişnuiască cu locul desfăşurării cursului – pentru ca atunci când ele nu vor fi prezente în sala de curs, copilaşii să se simtă deja acasă la noi.

Am programat de 2 ori câte 1 oră de 50 min. pentru că mai mult ar fi prea obositor, deci ineficient pentru puişori.

Vă aşteptăm cu drag la K&M-1!

La noi înscrierile se fac prin e-mail în ordinea primirii acestora. Trimiteţi deci e-mail la germana@k-m.ro SAU engleza@k-m.ro Vă mulţumim.

Info cu datele necesare la pagina Înscrieri.