web analytics

Afterschool GERMANĂ & ROMÂNĂ

 Înscrieri de ACUM!

AFTERSCHOOL K&M  🙂

GERMANĂ & ROMÂNĂ

an școlar 2019-2020

abonament lunar minim 2 zile / săptămână

Program: 12.00-18.00

Locaţie: K&M, str. Berăriei nr.2

Preţuri: 

35 lei / zi cu abonament lunar complet; 

45 lei/zi cu abonament personalizat (minim 2 zile/ săptămână/ lună)

INFO

Unii părinţi aduc copilaşii la noi deja din clasa zero, pentru că doresc ca micii şcolari să exerseze limba germană, dar şi pentru că la noi copilaşii se simt ca acasă.  🙄

În clasa I încep să apară temele mai solicitante din punct de vedere al limbii germane, iar părinţii se bucură să ia copilaşii de la noi cu toate temele explicate, rezolvate şi verificate. Primim de asemenea şi copilaşi de la secţia română, pentru că pe lângă temele de şcoală care sunt aproape identice la secţia română şi secţia germană, copiii învaţă “din mers” limba germană la noi.

Între orele 12.00-13.00 luăm copilaşii gratuit de la şcolile centrale (Şcoala nr.15, Şcoala nr.2, Şcoala Regina Maria, Liceul de Arte) şi  îi ducem la masa de prânz (Cantina Teologiei Evanghelice, vis-à-vis de Forumul German, 10 lei/ zi – meniul). Masa de prânz la cantina nu este obligatorie, unii copilaşi vin cu “pacheţelul de acasă” şi mănâncă la sediul nostru.

Fireşte înscriem cu drag şi copilaşii pe care îi aduc părinţii/ bunicii de la alte şcoli de la care nu putem asigura transportul datorită distanţei faţă de sediul nostru.

Cel târziu la orele 14.00 copilaşii încep să-şi facă temele pentru acasă sub îndrumarea profesoarelor K&M, care NU fac temele în locul lor, însă le corectează cu rigurozitate. În funcţie de greşelile pe care copilaşii le fac la citit, vorbit, scris, etc., profesoarele le dau fişe suplimentare pentru a îmbunătăţi diferitele capacităţi ale copilaşilor Dvs.

Având în vedere că micii şcolari nu termină temele toţi deodată, asigurăm 2 spaţii separate: unul pentru studiu şi altul pentru joacă şi recreere.

Pe măsură ce copilaşii termină temele, primesc un mic bonus sub formă de desert şi sunt conduşi în spaţiul de joacă, unde se joacă sub supraveghere până vin părinţii să îi ia acasă.

Oferim programul Afterschool la preţul de 35 lei / zi copilaşilor cu abonament lunar complet (luni-vineri), iar celor cu abonament personalizat (adică minim 2 zile la alegere) la preţul de 45 lei/zi Astfel se plătesc 5 ore (în intervalul 12.00-17.00), iar 1 oră (17.00-18.00) este bonus din partea firmei, ca să oferim părinţilor posibilitatea să îşi ia copilaşii mai târziu – max. orele 18.00).

Părinţilor care doresc să-şi aducă copilaşii doar la supraveghere ocazională, le stăm la dispoziţie între orele 8.00-19.30, cu 15 lei/ oră, însă aceste şedinţe ocazionale de supraveghere NU includ rezolvarea temelor pentru acasă, fişe de lucru.

Este necesar un minim de 2 zile / săptămână în programul afterschool pentru ca micul şcolar să se poată integra în grupa noastră de afterschool (abonament complet de 5 zile) şi pentru ca profesoarele să reuşească să identifice eventualele puncte slabe pentru care să poată să propună soluţii eficiente.

Considerăm echipa K&M o a doua familie pentru copilaşii Dvs., ei găsesc la noi structură organizată, stabilitate şi căldura sufletească. Ne consideram atât sprijin la învăţat, cât şi parteneri de joacă şi recreere. Menţinem o bună comunicare cu părinţii pe care îi informăm zilnic la plecare cu privire la starea copilaşilor, cât au mâncat, ce probleme au apărut la teme şi eventual în interacţiunea cu ceilalţi copii.

Vă aşteptăm cu drag la K&M!  Înscrieri chiar de ACUM!

La noi înscrierile se fac prin e-mail în ordinea primirii acestora. Trimiteţi deci e-mail la germana@k-m.ro SAU engleza@k-m.ro Vă mulţumim.

Info cu datele necesare la pagina Înscrieri.