web analytics

Înscriere la cursuri adulți

Plata se face lunar, tip abonament, achitându-se întreaga lună începută, indiferent de numărul de absenţe ale cursantului.

Plata primei luni de curs şi a suportului de curs se face după prima şedinţă – cursanţii la început de drum au posibilitatea să-şi cunoască profesorul, colegii, atmosfera, dar mai ales să facă o alegere în cunoştinţă de cauză.
Începând cu a doua lună de curs – oferim cursanţilor posibilitatea de a achita luna de curs după data de salar, dar nu mai târziu de data de 15 a lunii.

Acest mod de plată oferă cursantului posibilitatea să întrerupă cursul în cazul unor evenimente neprevăzute şi să revină ulterior la o serie următoare. Tot ce aveţi de făcut este să anunţaţi prin e-mail sau direct la profesorul Dvs. până la sfârşitul lunii în curs decizia Dvs. de a întrerupe cursul începând cu luna următoare. La fel, atunci când veţi dori să reveniţi la curs – anunţaţi acest lucru prin e-mail sau telefonic la coordonatorul de departament pentru a stabili de comun acord data unei şedinţe de probă pentru a stabili nivelul care vi se potriveşte cel mai bine la acel moment.