Cursuri adulţi

poti

Vă oferim pe TOT parcursul anului o mare varietate de cursuri de GERMANĂ & ENGLEZĂ cu 8 lei/ ora de curs de 45 min  (plata tip abonament lunar) toate nivelurile de la începători nivel „ZERO” la avansaţi: A1, A2, B1, B2 şi C1, C2 (la cerere) şi pregătire pentru certificate internaţionale Goethe, ÖSD, Cambridge, IELTS.

La K&M puteţi combina nivel diferit de CONVERSAŢIE cu nivel diferit de GRAMATICĂ, astfel încât cursurile noastre să vă fie de maxim folos! Lucraţi în schimburi? Vă aşteptăm! Puteţi combina cursurile de dimineaţă cu cele de seară. La 2 zile de curs plătite frecventaţi câte doriţi GRATIS!

NOU!

  • Începători “zero” ENGLEZĂ din 26 septembrie 2019: marti+joi,18.00-20.30
  • Începători “zero” GERMANĂ din 17 octombrie 2019: marti+joi, 9.00-11.30 sau 18.00-20.30 (puteţi combina)

ACUM la GERMANA:

  • Începători “zero+” GERMANĂ: luni+miercuri, 9.00-11.30 sau 18.00-20.30 (puteţi combina)
  • Începători A1 GERMANĂ: marţi+ joi, 9.00-11.30 sau 18.00-20.30 (puteţi combina)
  • mediu A2->B1 GERMANĂ: luni+miercuri, 9.00-11.30 sau 18.00-20.30 (puteţi combina)
  • mediu B1->B2 GERMANA: marţi+ joi, 18.00-20.30

ACUM la ENGLEZA:

  • Începători A1 ENGLEZĂ: marţi+ joi, 18.00-20.30
  • Nivel mediu A2->B1 si B1->B2 ENGLEZĂ:  (grupe separate) luni+ marti / miercuri / joi, 18.00-20.30 – astfel:

– luni CONVERSATIE nivel A2 sau B1;

– miercuri GRAMATICA modul I (gramatica de baza) sau marţi modul II (continuarea modulului I)

– joi GRAMATICA gramatica de baza

Pentru cursurile în desfăşurare acum, info detaliate, programul şi descrierea fiecărui curs la pagina Cursuri noi & în desfăşurare.  :roll:

Înscrierile la cursurile noi au început deja! Deoarece locurile sunt limitate vor avea prioritate persoanele care îşi fac rezervare din timp. La noi înscrierile se fac prin e-mail în ordinea primirii acestora. Trimiteţi deci e-mail la germana@k-m.ro SAU engleza@k-m.ro Vă mulţumim.

INFO

:roll: Cursurile pentru ADULŢI: la sediul K&M-2, str. Berăriei nr. 2 (lângă parcarea de la Teatru / fostul Liceu Economic – prima clădire în curtea Inspectoratului Şcolar)

Formula de calcul pentru abonamentul lunar: 

3 unităţi de curs (45 min.) x 8 lei x număr de zile de curs în luna calendaristică respectivă

Aceste cursuri intensive se adresează elevilor începând din clasa a VI-a, liceenilor, studenţilor şi adulţilor care doresc să înveţe limba germană sau engleză, să-şi îmbunătăţească cunoştinţele astfel încât să ajungă la unul dintre nivelurile Cadrului European de Referinţă şi să poată să obţină un certificat recunoscut internaţional (Goethe, ÖSD, Sprachdiplom-DSD, Cambridge, IELTS, TOEFL, etc.), pornind chiar de la ZERO 🙄

Înscrierile/rezervările se fac prin e-mail pe tot parcursul anului. Având în vedere cererea mare pentru anumite cursuri în anumite perioade ale anului este indicat să vă rezervaţi un loc din timp prin e-mail. Nu se fac plăţi în avans, rezervarea se face în mod gratuit.

La cerere organizăm cursuri noi care să se plieze pe specificul activităţii firmei Dvs. Pentru aceste cursuri numărul minim de cursanţi pe întreaga durată a contractului: 15.

Pagini utile:

– Cursuri noi & în desfăşurare

– Descrierea cursurilor

– Cadrul European de Referinţă (autoevaluare) – la pagina: Info Utile

– Diplome

Pentru COPII: INFO detaliate, programul şi descrierea fiecărui curs la pagina Cursuri pentru copii, Şcoala de vară GERMANĂ INTENSIV, Afterschool GERMANĂ & ROMÂNĂ.

Vă aşteptăm cu drag la K&M!