web analytics

Calitate şi experienţă


În cei peste 14 ani de activitate am constatat că majoritatea cursanţilor înscrişi la noile serii de curs sunt cunoştinţele, colegii de serviciu şi prietenii foştilor noştri cursanţi. Faptul că ne recomandă ne onorează şi reflectă totodată calitatea cursurilor noastre.

Cererea crescândă pentru cursurile noastre a făcut necesară formarea de departamente şi pregătirea unor noi cadre didactice pentru angajare. Profesorii pe care îi formăm, îşi însuşesc metoda noastră de predare asistând o lungă perioadă de timp la cursurile noastre. Ei predau în sistem „team-work” cu profesorul titular de curs, care îi îndrumă permanent.

Avantajele cursanţilor :

Considerăm că fiecare cursant este în primul rând OM, o persoană cu griji şi probleme, dar mai ales cu aşteptări şi ţeluri. Vasta experienţă didactică în predarea de cursuri pentru adulţi defineşte modul în care relaţionăm cu cursanţii noştri, mulţi dintre aceştia ne-au devenit în timp prieteni apropiaţi.
Atmosfera din sala de curs este plăcută şi relaxată, dar pornim de la premiza că toţi cursanţii sunt conştienţi că ţelul ales presupune şi multă muncă.

Ţinem la calitate – atât a serviciilor noastre, cât şi a modului în care cursanţii noştri acordă importanţă învăţatului.

Suntem K&M, Şcoala TA de limbi străine, ţinem la buna noastră reputaţie – deci oferim CALITATE.

Plata cursurilor se face lunar, tip abonament. Astfel, efortul financiar al cursanţilor nu reprezintă un stres major.
Plata primei luni de curs şi a suportului de curs se face după prima şedinţă – cursanţii la început de drum au posibilitatea să-şi cunoască profesorul, colegii, atmosfera, dar mai ales să facă o alegere în cunoştinţă de cauză.

Plata cursului făcându-se lunar, cursanţii au posibilitatea de a anunţa la sfârşitul lunii retragerea lor începând cu luna următoare în cazul în care au intervenit probleme neprevăzute în viaţa lor, însă pot relua ulterior cursul de la nivelul dorit cu o următoare serie de curs, ţinând legătura coordonatorul de departament: Kinga Boitor (germană), Melinda Erzse (engleză)
În cazul în care cursantul constată că are cunoştinţe de limbă mai avansate sau progresul acestuia este mai rapid decât cel al grupei din care face parte, acesta are posibilitatea transferului într-o grupă mai avansată ca nivel.

Înscrierea la cursuri în desfăşurare:
La noi niciodată nu este „prea târziu” !
Dacă aţi aflat de cursurile noastre, dar acestea au început deja – puteţi participa gratis la cate o şedinţă de probă la una sau mai multe grupe pentru a afla nivelul Dvs comparativ cu cel al grupei respective. Nu veti achita şedinţa de probă decât la grupa la care vă înscrieţi.Va fi decizia Dvs. dacă consideraţi că veţi putea să recuperaţi cu ajutorul suportului de curs materia parcursă de grupa la care doriţi să vă înscrieţi sau dacă veţi dori să vă rezervaţi un loc la următoarea serie de curs.