web analytics
  • Anya ♥ K&M
    Anya ♥ K&M Și tu POȚI !
    Nu mai astepta !
    Vino la K&M !

ACUM SUNTEM ONLINE ! Te așteptăm!

În anul 2003, la început de carieră universitară, din dorinţa de a oferi un mod profesionist, corect, eficient, rapid şi practic de a învăța limba germană şi engleză, am gândit un sistem de predare care să îmbine dorinţele viitorilor cursanţi cu cererea pieţei forţei de muncă. Acest nou mod de predare în cadrul unor cursuri intensive este aplicată la cursurile K&M EDUCATION.

Cursurile noastre dovedesc că învăţatul nu trebuie să „doară” 🙂 , ele îţi dau satisfacţia că FACI CEVA PENTRU TINE, nu pentru familie sau şefi.

poti

Ţelul nostru principal este să vedem cursanţii noştri mulţumiţi, oferindu-le o atmosferă de curs relaxantă, dar impunând totodată un ritm de lucru foarte intens. La cursurile noastre plăcutul se îmbină cu utilul.

În anul 2012 am deschis sediul 1 K&M – str. Mitropoliei nr. 11.  Începând cu anul 2013 extinderea activităţii firmei noastre a făcut necesară deschiderea unui nou sediu – sediul 2 K&M – str. Berăriei nr. 2 (lângă parcarea de la Teatru / Piața Habermann/ vis-a-vis de Restaurantul Ileana). Sediile noastre sunt deschise pe tot parcursul anului pentru cursurile de limba germană şi engleză pentru copii și adulţi, programele de AFTERSCHOOL germană și română, Şcoală de vară germană și română.

Cel mai bine ne caracterizează deviza noastră:  ŞI TU POŢI ! – modul nostru de a gândi în ansamblu, de a acorda atenţia cuvenită fiecărui cursant, de a-l încuraja şi stimula în efortul pe care îl depune pentru a învăţa o limbă străină la vârsta de adult – şi, nu în ultimul rând, de a aprecia efortul pe care îl depune.

[top]

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.