web analytics
  • Anya ♥ K&M
    Anya ♥ K&M Și tu POȚI !
    Nu mai astepta !
    Vino la K&M !

ACUM SUNTEM ONLINE ! Te așteptăm!

În anul 2003, la început de carieră universitară, din dorinţa de a oferi un mod profesionist, corect, eficient, rapid şi practic de a preda limba germană şi engleză, am gândit un sistem de predare care să îmbine dorinţele viitorilor cursanţi cu cererea pieţei forţei de muncă. Acest nou mod de predare în cadrul unor cursuri intensive este aplicată la cursurile K&M EDUCATION.

Cursurile noastre dovedesc că învăţatul nu trebuie să „doară” 🙂 , ele îţi dau satisfacţia că FACI CEVA PENTRU TINE, nu pentru familie sau şefi.

poti

Ţelul nostru principal este să vedem cursanţii noştri mulţumiţi, oferindu-le o atmosferă de curs relaxantă, dar impunând totodată un ritm de lucru foarte intens. La cursurile noastre plăcutul se îmbină cu utilul.

În anul 2012 am deschis sediul 1 K&M – str. Mitropoliei nr. 11 AFTERSCHOOL, Şcoală de vară, cursuri germană şi engleză pentru copii, deschis pe tot parcursul anului. Începând cu anul 2013 extinderea activităţii firmei noastre a făcut necesară închirierea unor noi săli pentru cursurile de limba germană şi engleză pentru adulţi – sediul 2 K&M – str. Berăriei nr. 2 (vis-a-vis de Restaurantul Ileana / Parcarea de la Teatru).

Cel mai bine ne caracterizează deviza noastră:  ŞI TU POŢI ! – modul nostru de a gândi în ansamblu, de a acorda atenţia cuvenită fiecărui cursant, de a-l încuraja şi stimula în efortul pe care îl depune pentru a învăţa o limbă străină la vârsta de adult – şi, nu în ultimul rând, de a aprecia efortul pe care îl depune.

[top]

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.